Bemutatkozunk


A Hegyvidék UFC, a közép - budai régió egyik legnagyobb utánpótlást nevelő labdarúgó egyesülete. 2002-es alapítása óta az évek alatt odáig jutott el, hogy ovodás kórtól egészen egyetemig képez és versenyeztet fiatalokat. Jelenleg 12 edző felügyelete alatt, közel 400 gyerek látogatja az edzéseket két helyszínen, a kicsik (ovi-U9) Városmajori Gimnázium két műfűves pályáján fejlődnek, míg a nagyok (U10-U19) a méltán híres Vasas Pasarét Sportcentrum pályáin csiszolják tudásukat.

KLUBKULTÚRA, olyan nyugodt, felszabadult, támogató légkör kialakítása, ahol játékos és az edző örömét leli a napi munkában. Ahol a hangsúly csak a fejlődésen és a játék örömén van, szemben az eredményhajhászással és a frusztráltsággal. Ahol a képzésben való részvétel nem külső nyomásra, hanem belső indíttatásra történik.

FILOZÓFIÁNK, képzésünk középpontjában az egyén, az egyéniségek nevelése áll. Az összes - szakmai, pedagógiai és pszichológiai - eszközünket ennek rendeljük alá. Mindennapi munkánk célja olyan gondolkodásmód képviselete és átadása, amely tartósan segít megőrizni a játék élvezetét. Egy játékos akkor lesz egyéniség, ha személyiségének építőköve az önálló, kreatív, felszabadult gondolkodás.

KÉPZÉSÜNK FELÉPÍTÉSE, alapgondolat, hogy szabadidősport megbízható alapjaira támaszkodva versenysport csapatokat tartsunk fent 19 éves korig, melyet futsal képzéssel egészítünk ki.
Korosztályainkban, az elhivatottság és a pillanatnyi tudásszint alapján csoportokat alakítunk ki.
- szabadidős, főként játékélményt biztosító, nem versenyeztetett csoportok
- felzárkózást segítő, versenyeztetett keretek
- kiemelt, az adott korosztály aktuális legjobbjait tömörítő közösségek.

NORT COMPLEX, egyesületünk képzéséhez egy innovatív eszköz és egy filozófiánkhoz jól passzoló gondolkodásmód és edzéseszköz csatlakozott. A NORT Complex egy intelligens edzői rendszer, amelyet arra terveztek, hogy segítse a csapatsportok készségeinek széles skálájának fejlesztését. A megalkotók nem csak a labdarúgók képességeinek fejlesztését tűzték ki a zászlajukra, hanem a fiatalok személyiség fejlesztésére is nagy figyelmet fordítottak. A rendszer kijelzőkkel működő vizuális okosedző, amellyel széleskörűen fejleszthetők a sportképességek csapatsportok edzésein.