Támogatási lehetőségek


A labdarúgás szervezeti rendszerében elfoglalt pozíciónk folytán céljaink, feladataink igen szerteágazóak és összetettek a labdarúgás élethosszig tartó megszerettetése, játékélmény biztosítása, minden jelentkező számára korosztályos képzés. Szakmai fejlődés biztosítása, a labdarúgáshoz szükséges képességek fejlesztése, és a kellő ismeretek elsajátítása. Játéklehetőség, tapasztalatszerzés biztosítása korosztályos tornákon, mérkőzéseken. Kiválasztás, az optimális fejlődés érdekében a tudásszintnek és az ambícióknak megfelelő csoportok kialakítása minden korosztályban. Tehetség gondozás, rátermett gyermekeink számára minél tovább olyan környezetet biztosítása, ahol személyiségük kreatív oldala eredménykényszer nélkül teljesedhet ki annak érdekében, hogy karakterré, egyéniséggé váljanak. Felfelé áramoltatás, legtehetségesebb és legelhivatottabb játékosaink kellő - szakmai érdekeiknek és személyiségfejlődésüknek megfelelő - időben, akadémiai szintre történő átadása.

A fent említett célok és feladatok a mindennapokban sok terhet helyeznek egyesületünkre, amelyet a tagdíjból származó bevételek nem, vagy csak részben elégítenek ki, illetve a TAO támogatás is csak bizonyos területeket fed le. Abból kiindulva, hogy az egy gyerekre jutó tagdíj eltérő terheket ró a családokra, nem tartanánk szerencsésnek az emelést, hiszen félő, hogy nem mindenki tudná a többletterhet vállalni. !FONTOS! EZEK A TÁMOGATÁSI FORMÁK TAO PROGRAMON KÍVÜLIEK!

Öt féle támogatási lehetőséget határoztunk meg, hogy mindenkinek megadjuk a lehetőséget a támogatásra, legyen az magánszemély vagy cég.

I. Fő szponzor

Elsőként csapatunk fő szponzort keres, mely céggel több éves megállapodást kíván kötni. Az együttműködésen belül a klub a következőket tudja ajánlani, természetesen ezen pontok kiegészíthetőek még megállapodás szerint.
- cég nevének megjelenítése a klub nevében, mindenképp a Hegyvidék UFC után
- logó/cég név mez elején való megjelenítése
- online felületeken kitüntetett helyen való folyamatos megjelenítés

Amennyiben érdekli Önt vagy cégét a Fő szponzori felhívásunk kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

II. Támogatói Program

A Támogatói Programban több kategóriát adtunk meg, melynek azért van jelentősége, hogy a támogatások mértékét megfelelőképpen tudjuk meghálálni.

1. Támogató:
Éves támogatás:
5.000,-Ft-tól 75.000,-Ft-ig
Előnyei:
- Neve felkerül a Hegyvidék UFC honlapjára, mint Támogató

2. Bronz szintű támogató
Éves támogatás:
75.000,-Ft-tól 250.000,-Ft-ig
Előnyei:
- Neve felkerül a Hegyvidék UFC honlapjára, mint Bronz szintű támogató
- Hegyvidék UFC címerrel ellátott mezt kap
- Vasas FC A-szektor vagy B-szektor bérlettel ajándékozzuk meg

3. Ezüst szintű támogató
Éves támogatás:
250.000,-Ft-tól 500.000,-Ft-ig
Előnyei:
- Neve felkerül a Hegyvidék UFC honlapjára, mint Ezüst szintű támogató
- Hegyvidék UFC ezüst címerrel ellátott mezt kap
- Vasas FC VIP bérlettel ajándékozzuk meg

4. Arany szintű támogató
Éves támogatás:
500.000,-Ft-tól 1.000.000,-Ft-ig
Előnyei:
- Neve felkerül a Hegyvidék UFC honlapjára, mint Arany szintű támogató
- Hegyvidék UFC arany címerrel ellátott mezt kap
- Vasas FC VIP bérlettel, illetve hozzá parkolóval ajándékozzuk meg

5. Gyémánt szintű támogató
Éves támogatás:
1.000.000,-Ft-tól
Előnyei:
- Neve felkerül a Hegyvidék UFC honlapjára, mint Gyémánt szintű támogató
- Hegyvidék UFC gyémánt címerrel ellátott mezt kap
- Vasas FC VIP Skybox bérlettel vagy jeggyel ajándékozzuk meg

A támogatások egy évre szólnak a támogatás átutalásának napjától számolva. Az első két kategória, főleg magánszemélyeknek szól, míg az utolsó három inkább cégeknek lett kitalálva. Amennyiben érdekli valamelyik támogatási lehetőségünk, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk!

III. Mez szponzoráció

Legyen a Te céged valamelyik csapatunk mezszponzora. Olyan lehetőséget kínálunk cégednek, amellyel egy teljes korosztály mezein megjeleníthető lesz céged logója/neve. Nem csak az adott meccseken vagy a meccsen készült képeken lehet, majd látni a logót/nevet, hanem minden csapattal kapcsolatos hírnél is megemlítjük és feltüntetjük céged logóját/nevét.

A cég logójának/nevének elhelyezésére több lehetőség is van. Mivel a klasszikus mez elején lévő hasi rész a főszponzornak van fenntartva, így a mez hátsó részén vagy az ujján lehet elhelyezni.

IV. Tehetséggondozási program névszponzor

Egyesületünk által indított tehetséggondozási programjának név szponzort keresünk. A program segíti a Hegyvidék UFC tehetségeinek a bennük rejlő potenciált felszínre hozni, egyénileg kialakított edzésekkel. Így megadva a lehetőséget a fejlődésük felgyorsításához, amelyből későbbi karrierjük során profitálhatnak.
A program eredményeit és a benne fejlődő játékosokról klubunk saját médiaszekciója is rendszeresen tölti a Hegyvidék UFC online felületeit vizuális tartalmakkal, amelyekben szintén megjelenik a névszponzor.

Olyan cég jelentkezését várjuk, amely lát potenciált az általunk felvázolt tervben.

V. Hirdetőtábla bérlés

Főhadiszállásunkon, azaz a Vasas Pasaréti Sportcentrumának center pályáján lévő hirdető táblák bérbeadása.

Célzott támogatás

A célzott támogatások közé olyan általunk kiválasztott lehetőségeket teszünk fel, amelyek az egyesület működését és fejlődését segítenék elő. Legyen az akár eszköz beszerzés, akár egy webshop létrehozása, vagy egy adott pálya TAO-n felüli bérleti díjának átvállalása. Természetesen amennyiben hozzájárul cégének megjelenítését biztosítjuk, akár több féle módon is a támogatás mértékének megfelelően.

Célzott támogatási lehetőségek:
- Adott sportpálya TAO pályázaton felüli bérleti díjának átvállalása (Vasas Pasarét, Sashegyi Arany János Ált. Isk. és Gimn. műfű, Városmajori Gimnázium műfű)
- Webshop létrehozása a Hegyvidék UFC honlapján, edzésfelszerelések, szurkolói termékek, egyéb új logóval ellátott utcai ruhák online vásárlására
- Eszköz beszerzés (új labdák, bóják, mezek, vagy egyéb felszerelések)
- Kamera beszerzés (meccsek felvételéhez és egyéb szórakoztató tartalmak készítéséhez alkalmas kamerák és kiegészítők)
- Autóbusz beszerzés (TAO pályázat keretei között megpályázott busz önrészének átvállalása)

Bármelyik támogatási lehetőség felkeltette Ön vagy cége érdeklődését keressen minket bizalommal!
Faragó Bálint

faragobalint92@gmail.com
70/386-0163