Borongós időben is a pályán


Hat Bozsik torna mellett négy meccs felemás teljesítménnyel, de tudjuk a vereségből tanul legtöbbet az ember, ez a feladatuk a srácoknak is, a hétvégi hibákat kijavítani jövő hétvégéig.

Sok helyen voltak jelen csapataink. Pálffy Áron által vezetett U10-es csapata két helyen is megmutatta magát hétvégén. Ráadásul mindkét megmérettetés szombatra esett. Előbb Bozsikon két csapattal vettek részt a II. kerületi UFC pályán. Majd Kiemelt C Bozsikon volt jelenésük a KISE pályán. Mind a két helyen gyönyörű támadásokat vezetve értek el szép eredményeket a gyerekek.

Ugyan az U11-es csapatnak jobban voltak elosztva az események, hisz a Kiemelt "C" Bozsikon szombaton vettek részt a srácok, amelyen sikerült veretlenül szerepelni a KISE pályán. Vasárnap volt Nagykovácsiban volt jelenés újra, ahol két csapattal vettük fel a versenyt. Jóllehet az egyik csapat még elején tart labdarúgó karrierjének, mégis bátran és lelkesen játszottak.

U12 | BLSZ U-14 4. CSOP. 4. forduló
Hegyvidék UFC - CsHC '94 SE 0-2(0-1)

Vasas Pasarét Sportcentrum
Gólszerzők: Pálházi I., Ecseri Zs.

Negyedik meccsén elszenvedte első vereségét Nagy Balázs csapata. Kis apróságokon múlt a találkozó, sajnos most nem a mi javunkra. Ennek ellenére 9 ponttal még mindig holtversenyben első helyen áll a csapat, csak rosszabb gólkülönbség miatt negyedik.

U13 | BLSZ U-14 2. CSOP. 4. forduló
Főv. Vízművek SK - Hegyvidék UFC 2-4(0-3)

Fővárosi Vízművek SK pálya
Gólszerzők: Barabás I., Varga R., illetve Feuertag A. (2), Zajtai Sz., Kovács B.

Három meccs, három gőzelem ezzel a kilenc ponttal, pedig jelenleg első helyen áll holtversenyben a csapat. Magabiztos győzelem mellett nagyon megnyugtató a mutatott játék is Horváth Csaba által irányított csapatnál.

U14 | BLSZ U-14 3. CSOP. 4. forduló
Hegyvidék UFC - Budafoki LC 0-9(0-1)

Vasas Pasarét Sportcentrum
Gólszerzők: Góra B.(3), Máté D.(2), Béres N.(2), Wallisch D., Búzás B.

Nem nézett ki nagy vereségnek, ám az utolsó 25 percben 8 gólt kapva mégis szép kis verésbe futott bele U14-es csapatunk. Ezzel négy meccsből 50%-os teljesítménnyel állunk a tabella közepén. Hétvégén itt a javítás lehetősége.

U14 | MLSZ U-14 II. OSZT. KÖZ. B. 5. forduló
Esztergom FC - Hegyvidék UFC 4-2(3-1)

FC Esztergom pálya
Gólszerzők: Varga M.(2), Kiss B., Laurinyec Á., illetve Fried D., Gerő L.

Nem úgy jött ki a lépés, elszenvedte első vereségét a bajnokságban az U14-es csapatunk, Esztergom támadásai ellen nem volt most ellenszer. Jövő héten lehet javítani.

Focizni öröm!
Hajrá Hegyvidék!