Horváth Marci Valenciában


Csapatunk U13-as játékosa Horváth Marci a héten már a Valencia is kapuját bevette. Spanyol túra során már két góllal és két gólpasszal, valamint sok tapasztalattal gazdagodott.

Prosoccerglobal Hungary-nak köszönhetően egy hétre utazott Valenciába Marci sokadmagával. Egy ideje együtt dolgozunk a ProSoccerGloballal azon, hogy Hegyvidék UFC játékosok külföldön is kipróbálhassák magukat. Marci az első aki élt ezzel a lehetőséggel.

A valenciai útra egy csapat magyar, illetve környékbeli ambiciózus és tehetséges fiatal utazott a ProSoccerGlobal szervezésében. Előző héten pénteken indultak és holnap jönnek haza.
Persze kint is a focié a főszerep, többek között, játszottak vagy játszanak edzőmeccset a Valencia CF, a Levante UD és Patacona CF korosztályos csapataival.
A meccsek mellett a srácok megtekintették élőben a Valencia-Alaves LaLiga meccset, stadion túra keretei között megcsodálták a méltán híres Mestallát, de városnézés is szerepelt a programban.
Azonban nem csak a meccsekről és a nézelődésről szólt a kint lét, hiszen a Valencia és a Levante utánpótlás edzői edzést is vezényeltek a fiataloknak, hogy még közelebbi tapasztalatot szerezzenek a spanyol labdarúgó kultúráról és filozófiáról. Ráadásként a Levante UD stábja egy video elemzést is tart a csapatnak.

Biztosak vagyunk benne, hogy Marci sok tapasztalattal érkezik, majd haza és a fejlődésének is hasznos része lesz ez a spanyol kiruccanás.

2,3 Hegyvidék!