Hétvégi összefoglaló 45. hét


Piros betűs ünnep ide vagy oda csapataink számára nem volt megállás, Horváth Csaba legénysége magabiztos győzelmet aratott az orkán erejű szélben. MLSZ bajnokságban szereplő U15-ös csapat Laudán Csongor triplájának és domináns csapatjátékának köszönhetően sima győzelemmel hagyta el a pályát. Kocsner László gárdája a bajnokság rangadóján szerencsés döntetlent ért el, míg a legnagyobbak a héten két győzelmet is begyűjtve lépdelnek felfele a tabellán.

U13 | HEGYVIDÉK UFC - MÉSZÖLY FOCISULI SE 6:0(2:0)

Gólszerzők: Hegedűs András (2), Juhász Flórián (2), Gerő Lukács (2).

Horváth Csaba vezetőedző: "Óriási szélben, nem a legjobb időjárási viszonyok között játszott szombat délelőtt a 2007-08-as A-B keretből összeállított vegyes csapatunk. A mérkőzés előtt azt kértem a játékosoktól, hogy alkalmazkodjanak a kellemetlen szeles időhöz és próbáljanak rövid, földön tartott labdákkal kombinatív játékkal kijátszani ellenfelünket. Nos, ez az első félidőben még akadozott, de szünet után pontosabb támadásszövéseink révén, sikerült ellenfelünk fölé kerekednünk és megérdemelt győzelmet arattunk, még ilyen arányban is!"

U15 | ESMTK - HEGYVIDÉK UFC 0-5(0-2)

Gólszerzők: Laudán Csongor (3), Papp Gergő, Kovács Gergő.

Bernáth Tamás vezetőedző: "A mérkőzés első 30 percében szinte tökéletes, szervezett, folyamatos játékot nyújtva - és az eseményeket a továbbiakban is biztos kézben tartva - megérdemelt győzelmet arattunk."

U16 | HEGYVIDÉK UFC - II. KERÜLET UFC 2-2(0-1)

Gólszerzők: Kapeller Bence, Nagy Kristóf.

Kocsner László vezetőedző: "U16-os csapatunk mai legjobb játékosa a szerencse malac volt. Nem teljesen érdemtelenül tartottunk itthon egy pontot, de az első félidőben mutatott - illetve nem mutatott - játék messze alulmúlta valós tudásunkat. A második félidőben sokkal jobb volt a helyzet, de a megszerzett előnyt végül nem sikerült győzelemre váltani."

U17 | HEGYVIDÉK UFC - UTE 0-7(0-3)

Kocsner László vezetőedző: "Kitűnő bátor játék és remek csapatmunka jellemezte a jóval erősebb ellenféllel vívott mérkőzésen csapatunkat. Minden elismerésem!"

U19 | HEGYVIDÉK UFC - ÚJPESTI HALADÁS FC 5-1(3-0)

Gólszerzők: Kerkovits Tamás (2), Mészáros Bálint, Tognetti Federico, Szekeres Dániel.

Rácz Krisztián edző: "Jó játék, szép támadások, gyönyörű gólokkal fűszerezve, megérdemelt magabiztos siker. Gratulálok a csapatnak!"

HEGYVIDÉK UFC - PÉNZÜGYŐR SE 3-2(1-0)

Gólszerzők: Tognetti Federico (2),Fazekas Mátyás.

Rácz Krisztián edző: "Jól és szépen játszó csapatok meccsén, a helyzeteket jobban kihasználó csapat nyert, egy kiemelkedő kapus teljesítménnyel."