Hegyvidék UFC új, gyémánt szintű támogatója a SEAT


Egyesületünk támogatói szerződést kötött a Porsche Hungaria által képviselt SEAT márkával, melynek értelmében a spanyol márka jelenik meg egyesületünk mezein és online felületein.

Nagyszerű hírrel szolgálunk egyesületünk tagjainak, követőinek. A napokban együttműködési megállapodást kötöttünk Magyarország legnagyobb autó importőrével, a Porsche Hungáriával.
Rozgonyi Ádám, a SEAT márka magyarországi márkaigazgatója elmondta:
„A SEAT több sportágban is jelen van támogatóként. A legutóbbi sporteredmények is bizonyítják, hogy helyes döntés született az együttműködéseket illetően. Elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú sport támogatásában, ami összhangot jelent a SEAT márka sportosságával és minőségével is. A Hegyvidék UFC támogatásával az a célunk, hogy példát mutassunk mások számára továbbá segítséget nyújtsunk a tehetséges és fiatal sportolóknak is.”

A szerződés aláírásával kapcsolatban egyesületünk ügyvezetője, Geress Zoltán elmondta, hogy a klub számára a stabilitás és a folyamatos fejlődés a legfontosabb, ehhez pedig óriási segítség a SEAT szerepvállalása.
“Büszkén mondhatjuk, hogy húsz éves pályafutásunk mérföldkövéhez érkezett el klubunk azzal, hogy támogatói megállapodást sikerült tető alá hoznunk a SEAT márkával. Külön köszönet érte mindazoknak, akik támogatták és segítették ennek az együttműködésnek a létrejöttét és egyben reményünket fejezzük ki, hogy hosszú távon is gyümölcsöző lesz a kapcsolatunk, a további gördülékeny működéshez és játékosaink töretlen fejlődéséhez!”

Hajrá Hegyvidék!