Focizz nálunk!


Újraindult az élet az interneten és a pályákon is. Több évnyi hallgatás után újra hallatjuk hangunkat az interneten, megújult honlappal és új facebook oldallal szeretnénk megörvendeztetni titeket. Közben pedig csapataink nagy része már neki is állt a munkának a pályán.

Ugyan még nem is minden funkció működik 100%-an az oldalon, de ezeket is beüzemeljük a közel jövőben. Amikor ez megtörténik, már minden információ megtalálható lesz rajta ami a nálunk sportoló vagy jövőben nálunk focizni kezdő gyerkőcök és szüleik számára megkönnyíti az életet.
Ezen kívül, amint elindulnak a bajnokságok, heti rendszerességgel fogunk jelentkezni csapataink eredményeivel, illetve érdekes rovatokkal is készülünk, többek között megismerhetitek edzőink hitvallását, felkutatjuk volt játékosainkat akik már bemutatkoztak vagy bemutatkozhatnak felnőtt NB-s bajnokságok valamelyikében.

Elkezdődött a munka

Csapataink felsőbb korosztályainak edzései már augusztus elején elindultak, sőt már több csapatunk túl is van az első edzőmérkőzésükön. Jó látni, hogy a nálunk sportoló gyerekek milyen lelkesedéssel látnak neki már az első hetekben a munkának. Örömteli, hogy az edzéseiket a kemény munka mellett átjárja a jókedv és az elszántság.
Ugyan a mögöttünk hagyott időszak nem volt könnyű és zökkenő mentes azonban mégis bizakodóak vagyunk a szezonnal kapcsolatban, ám ami ennél is fontosabb az a sportolóink és edzőink, munkatársaink egészsége. Ebben az időszakban ez a legfontosabb.

Focizz nálunk!

Várjuk minden focizni vágyó fiatal jelentkezését utánpótlás csapatainkba. Az utánpótlás kor teljes lefedettségében, óvodás kortól egészen a felnőtté válásig mindenki számára
lehetőséget biztosítunk a képzésben (edzés és mérkőzés) való részvételre.

Jelenkezés és információk:
Krokker Andrea sportszervező
Telefon: +36705983480
E-mail: hegyvidekfoci@gmail.com

Focizni öröm!
Hajrá Hegyvidék!