TFSE x Hegyvidék UFC


Együttműködésben a TFSE labdarúgó és futsal szakosztályával. Évek óta egyesületünk adja az egyetemisták labdarúgó csapatának kötelező utánpótlását, ám az idei évtől még szorosabbra húzzuk a két klub közötti együttműködést.

Évek óta visszatérő probléma az U19-es csapatunkból kiöregedő játékosok további sportolási lehetőség érdekében más klubokba próbálnak szerencsét vagy rosszabb esetben abbahagyják. Ezért idén elinditjuk felnőtt csapatunkat, mely a budapesti első osztályban szereplő TFSE felnőtt csapatának lesz a tartalék csapata és a legalsóbb hazai bajnoki szinten, azaz BLSZ 4. osztályban fog elindulni a 2023/24-es szezonban.
Több régi arc is visszatért kötelékeinkbe, többek között a 2018/19-es szezonban U19-es bajnokságot nyerő csapat több meghatározó tagja is újra csapatunk edző legendájával Tóth Bálinttal, vagyis Pipi bával fog küzdeni a sikeres bajnoki szereplésért.
Ennek az egyik előnye, hogy a klubon belül is lehet kitűzni célokat a nálunk felnövő játékosoknak, hiszen a TFSE nagyratörő tervei között szerepel az első csapat NB-s bajnokságba juttatása. A második csapat a játék lehetőségen kívül, nagyszerű lehetőséget ad a saját nevelésű játékosok integrálására a "nagy" csapatba.

Ezen kívül a futsal szakosztályban is elindult együttműködésünk a TFSE-vel. Mivel egyesületünk nem indul U17-ben és U19-ben sem futsal bajnokságban, igy kapóra jött ez az együttműködés mindkét csapatnak, amelynek értelmében játékosaink lehetőséget kapnak a TFSE utánpótlás első osztályú futsal csapataiban.

Több érdekes információval később jelentkezünk!