HÉTVÉGI ÖSSZEFOGLALÓ 46. HÉT


Egy darabig valószínűleg utoljára kell a hét történéseivel foglalkozni, hiszen az amatőr sport egy kis ideig szünetelni fog. Na, de addig is az U11-es csapatunk három győzelmet is szerzett a hétvégi futsal fordulón, Horváth Keve egymaga 7 gólt szerzett ezeken a meccseken. U12-es csapatunk újabb jó játékkal és győzelemmel örvendeztette meg a szakmai stábot.

U11 | HEGYVIDÉK UFC - ASI DSE 5-2(1-1)

Gólszerzők: Horváth Keve (2), Mahler Vince, Szörényi Bence, Ficzkó Áron

ASI DSE II. - HEGYVIDÉK UFC 1-2(0-1)

Gólszerzők: Horváth Keve, Szörényi Bence.

HIDEGKÚT SC - HEGYVIDÉK UFC 4-9(2-5)

Gólszerzők: Horváth Keve (4), Fickó Áron (2), Szörényi Bence, Bognár Maxim, Sándor Zalán.

3. fordulóban is megtartotta makulátlan mérlegét U11-es csapatunk a futsal bajnokságban. Kilencből kilenc meccset megnyerve az utolsó forduló eredményeitől függetlenül első helyen végeztek a srácok.

Faragó Bálint vezetőedző: "Szép sorozatban vagyunk, ugyan azt az örömködésen túl látni kell, hogy senkit nem megbántva jelenleg előrébb tartunk, mint aktuális ellenfeleink. A mostani meccsek nehezebbek voltak, mint azt gondoltuk, hiszen az ASI mindkét csapata kontrákra helyezkedett be, ebben a korban futsal labdával viszonylag nehéz saját térfelén védekező csapat ellen játszani. Ennek ellenére is sok helyzetet alakítottunk ki mindkét meccsen, kapott góljainakat, pedig túlzott győzni akarás miatt elkövetett hibák jellemezték. A Hidegkút elleni meccsünk már inkább szólt a futsalról, folyamatosan egyik vagy másik kapu előtt volt a labda, szép megoldásokkal, cselekkel mindkét kapunál. Minden összevetve gratulálok a játékosaimnak, jól teljesítettek ma is!"

U12 | HEGYVIDÉK UFC - ASR GÁZGYÁR 3-1(2-1)

Gólszerzők: Csaba-Laász Gábor (2), Mayer Dominik.

Eddig veretlen ellenféllel találta magát szemben U12-es csapatunk hétvégén. Nagyszerű csapatjátékának köszönhetően eddig egy vereséggel, három döntetlennel és hat győzelemmel a bajnokság második helyén állnak a srácok.

Nagy Balázs vezetőedző: "Jó iramú, színvonalas mérkőzést játszottunk egy erős csapattal szemben. Jól kezdtük a mérkőzést, fegyelmezetten, harcosan védekeztünk, sokszor már az ellenfél térfelén is meg tudtuk szerezni a labdát. Két gólt is szereztünk letámadásból, az elsőnél Mayer Domi és egy kis szerencse kellett, a másodiknál Csaba-Laász Gabesz helyzetfelismerése, amikor is az ellenfél rossz passzát majdnem félpályáról, egy érintőből ívelte be a kint álló kapus felett. A félidő végén beszorultunk a kapunk elé, egy szabadrúgásból szépített a vendég csapat. A második félidőben újra átvettük a játék irányítását, több szép támadást is vezettünk, az ellenfél kontratámadásokból veszélyeztetett. A mérkőzést Gabesz második gólja döntötte el, egyedül vihette rá a kapusra a labdát és nem hibázott. Minden tekintetben elégedett vagyok a csapat játékával, hozzáállásával, teljesen megérdemelt három pontot szereztünk."

U13 | HEGYVIDÉK UFC - HIDEGKÚT SC 1-6(0-2)

Gólszerző: Zsidegh Barna.

Hétköznap az első helyen álló ASI DSE csapatától szenvedett vereséget U13-as csapatunk, míg tegnap a második helyezett Hidegkút volt az ellenfél. A bajnokságból még két meccs maradt hátra.

Horváth Csaba vezetőedző: "A hétközben lejátszott ASI elleni vereség után szerettünk volna javítani! Elsősorban a támadójátékban vártam kreatívabb focit, a két korai bekapott gól sajnos hidegzuhanyként hatott csapatomra, annál is inkább, mert mind a kettő egyéni hibákból született. Ismét egy pontrúgás és egy kipattanó labdából szerzett vezetést ellenfelünk. A gólok után elkezdtünk játszani és felépíteni támadásainkat, de a végjátékban pontatlanok voltunk.
A második félidő sajnos ugyanott folytatódott, ahol az első, negyed óra alatt három gólt ajándékoztunk ellenfelünknek és ezzel eldőlt a mérkőzés. Két azonos képességű csapat közül a lehetőségeit jobban kihasználó csapat megérdemelten nyert!"

U7, U8, U9 | Bozsik fesztivál

Utolsó Bozsik Fesztiválon jártak egyesületünk legfiatalabb növendékei. Az időjárási viszonyok kedveztek a fiataloknak, ennek is köszönhetően nagyon szép megmozdulásokat és csodaszép cseleket láthattunk tőlük. U7-ben két csapattal, U8-ban szintén két csapattal, míg U9-ben három csapattal vettünk részt.