Kezdődik a bajnokság


Csapataink nekikezdenek hétvégén a 2020/21-es labdarúgó szezonnak, ennek apropóján szedtem össze a már bajnokságokban is részt vevő csapatok első meccseinek sorát.

Ideális esetben ez a cikk már augusztusban megszületett volna, ám jelenleg messze vagyunk az ideálistól. Azonban szerencsére eljött az idő, nagy szünet után csapataink újra tét mérkőzésen csillogtathatják meg tehetségüket. Nézzük csak milyen bajnokságokban vagyunk érdekeltek.

A legkisebbekkel kezdjük az U10 és U11 csapataink Kölyökligával kezdik újra az idényt, ugyan már mindkét korosztály túl van egy-egy tornán és több edző meccsen. Mégis az igazi szezonkezdet a Kölyökligával érhető tetten.
Vasárnap délután először a nagyobbak kezdik a bajnokságot, első meccsen a Kelen SC Fehér csapatával, majd a Kiskőrösi LC-vel néznek farkasszemet, míg a kisebbek a Gloriett SE csapatával, majd a Barca Academyvel mérkőznek meg 2*20 percben a helyszín, pedig a szépen felújított UTE Atlétikai Sportcentrum

Az U12-es játékosok már bajnokságban bizonyíthatnak hétről-hétre, a BLSZ Serdülő U14 4. csoportjának résztvevői lesznek. Nagy Balázs vezetőedző növendékei Budatétény SE pályáján kezdik a szezont az ellenfelük az Örmező SE korosztályos csapata lesz, a meccsre szombaton 14:30-kor kezdődik.

Horváth Csaba 2008-as legénysége vasárnap kezdi meg a szezont, nekik ez már a második évük bajnokság rendszerben. BLSZ Serdülő U14 2. csoportjában jó kis meccsekre és sok szép megmozdulásra van kilátás. Vasárnapi nyitányon 10:00-kor hazai pályán fognak pályára lépni játékosaink az ellenfél a Gloriett Sportiskola növendékei lesznek. Izgalmas meccset láthat aki kilátogat a mérkőzésre.

U14-es csapatunk Cservenkai Donát vezetőedző vezetésével szintén a hétvégén kezd neki a bajnokságnak. Mivel ebben a korosztályban két csapatot is indítottunk, így az MLSZ Serdülő U14 II. osztály "B" csoportjában szereplő játékosok szombaton reggel játszanak Tatabánya legjobbjaival, míg a BLSZ Serdülő U14 3. csoportjában játszó csapat kezdésképp vasárnap reggel 9:30-kor játszanak a Deák Ferenc "Bamba" Sportcentrumban a SZAC csapata ellen. Jó kis derbire van kilátás.

U15-ben Rácz Krisztián legénysége Tatabánya elleni hazai meccsen kápráztathatja el a szülőket, hozzátartozókat és mindazokat akik kilátogatnak a meccsre. Az U14-hez hasonlóan ők is MLSZ II. osztály B-csoportban szerepelnek. A meccset szombat 12:00-kor kezdik a srácok a Vasas Pasaréti Sportcentrumában.

Bernáth Tamás 2005-ös csapata igazán jó kis felkészülést tudhat maga mögött. Az U16-os BLSZ bajnokság 1. csoportjában szereplő gárda vasárnap kezdi meg az új idényt a 18. kerületi Lőrinc United lesz az ellenfél. A meccset délután három órakor kezdik a felek a Deák Ferenc "Bamba" Sportcentrumban.

Utolsó előtti korosztályként az U17-es csapat, Kocsner László irányításával mivel csak jövő héten kezdi a bajnokságot, így maradjunk annyiban, hogy nagy reményekkel vágnak, majd neki a következő idénynek.

Végül, de nem utolsó sorban a legnagyobbak, azaz Tóth Bálint által trenírozott 2002-2003-as társaság is megkezdi szereplését, méghozzá a Goldball Parkban. Szoros meccsre van kilátás. A BLSZ U19 1. csoportjában az idén nyitó meccsre szombaton 10 órás kezdéssel rendezik meg.

Ha kicsit körülnéznek az oldalon akkor a nyitó lapon jobb oldalt láthatnak egy naptárat amelyben minden meccs az adott héten megtalálható. Amennyiben kifejezetten egy adott csapatra lennének kíváncsiak akkor a csapatok menüpont alatt megtalálják a csapatok listáját és a soron következő edzések, meccsek időpontját.
Remélem megtudtam hozni a kedvüket egyesületünk egyik csapatának meccsére, a srácoknak sok gólt és feledhetetlen élményeket kívánok egész hétvégére.

Focizni öröm!
Hajrá Hegyvidék!