Hétvégi összefoglaló 44. hét


Mozgalmas hétvégén vannak túl csapataink, sok szép gól, megannyi kiemelkedő teljesítmény, mellett természetesen voltak kevésbé jól sikerült találkozók is, de ezek benne vannak a pakliban. Ameddig a tenni akarás megvan a szemekben, addig bele csúszhatnak rosszabb teljesítmények is, hiszen mindig a hibák javítása az elsődleges cél. Na, de vissza a kiemelkedő teljesítményekhez Zajtai Szilárd négy gólja megsüvegelendő teljesítmény, ugyanezen a meccsen, azonban volt még egy játékos, aki ezt a négyes számot elérte, ám nem gólokból, hanem gólpasszokból és még ő maga is rúgott egyet gratula Kovács Bence. Prievara Domonkos megmutatta, hogy teremben is tud maradandót nyújtani, míg Feczkó Illés kint is és bent is betalált, összesen háromszor. Laudán Csongor eggyel idősebbeknél is vezér tudott lenni. A legnagyobbaknál, pedig Kolozsváry Bátor az utolsó pillanatokban szerezte meg az egyenlítést jelentő gólt.

U11 | BOZSIK TORNA

Faragó Bálint vezetőedző: "Két csapattal vettünk részt ezen a hétvégén Bozsik tornán, amelyekbe az "A" illetve a "B" keretből is érkeztek játékosok. Az időjárás a torna elején nem kedvezett a csapatoknak, ám a torna közepére szerencsére alábbhagyott az eső. Felemás érzéseim vannak, hiszen a srácok játéka is egyik meccsen kifejezetten jó és ötletes volt, a következően pedig mintha nem is ugyan azok a játékosok léptek volna a pályára, majd a sorminta folytatódott. Összességében mégis eredményes és fociban gazdag tornát zártunk."

U12 | HEGYVIDÉK UFC - II. KERÜLET UFC 2-2(1-1)

Gólszerzők: Mayer Dominik, Szikorvszky Marcel.

Nagy Balázs:

U13 | HEGYVIDÉK UFC - SZENT ISTVÁN SE 5-1(2-1)

Gólszerzők: Zajtai Szilárd (4), Kovács Bence.

Horváth Csaba vezetőedző: "A Szent István csapatát fogadtuk szombaton bajnoki mérkőzésen. Célunk, mint minden meccsen, egy olyan egységes játékkép kialakítása megjelenítése ami a klub gondolkodásmódjával azonosul! Fontosnak tartom, hogy azok a stílusjegyek, mint az ötletesség, virtuózitás, intelligencia, váratlan húzásokra, megoldásokra képes kombinációs szép foci, köszönjenek vissza minél nagyobb százalékban az adott mérkőzésen! Sérülés és egyéb elfoglaltság miatt eléggé szűkös kerettel álltunk ki! (egyetlen tartalék játékossal a padon) Ellenfelünk szerzett vezetést, de a bekapott gól ellenére is higgadt, nyugodt játékot láttam, aminek kimondottan örültem! Remek egyéni teljesítményeknek köszönhetően sikerült megfordítanunk a meccset, Zajtai Szilu négy gólja önmagáért beszél, hetek óta remek formában játszik és külön kiemelném Kovács Bence játékát, aki 4 gólpassza mellé egy gyönyörű gólt is szerzett, beállítva az 5:1-es végeredményt!
Elégedett voltam a látottakkal, megérdemelt győzelmet arattunk!"

U14 | HEGYVIDÉK UFC - REAC SISE 2-8(1-2)

Gólszerzők: Bergmann Kristóf, Pócsi Zsombor.

Bernáth Tamás vezetőedző: "Kevés elképzelést, tudatosságot és együttműködést tartalmazott a játékunk. Az igyekezettel és a harcossággal nem volt gond, de ezen a napon ennyi nem volt elég. Ellenfelünk megérdemelten szerezte meg a győzelmet, de az eredmény csalóka, mert kapott góljaink többségét komoly egyéni hiba előzte meg - nem volt ekkora különbség a két csapat között."

U15 | HEGYVIDÉK UFC - REAC SISE 1-2(1-1)

Gólszerző: Feczkó Illés

Bernáth Tamás vezetőedző: "Egyik játékrészben sem tudtuk az eltervezett folyamatos, és kapura veszélyes kombinatív játékot játszani. Ebben komoly "szerepe" volt ellenfelünknek, akik szervezett, taktikus játékukkal teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést."

U15 | HEGYVIDÉK UFC - CSEPEL UP SE 6-0(2-0)

Gólszerzők: Tölgyesi Márton (2), Csilling Dániel, Nagy Dániel, Nádai Gergely, Nagy Kristóf.

Bernáth Tamás vezetőedző: "Könnyed, helyenként látványos játékkal, sok helyzetet kidolgozva megérdemelt győzelmet arattunk."

U15 Futsal | CSŐ-MONTAGE BFC - HEGYVIDÉK UFC 2-13(1-8)

Gólszerzők: Prievara Domonkos (4), Herczeg Dániel (2), Gera Olivér (2), Feczkó Illés (2), Keszthelyi Domonkos (2), Csesznok András.

Bernáth Tamás vezetőedző: "Attól kezdve, hogy felvettük a játék ritmusát, nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele.
Szellemes, folyamatos és helyenként látványos játékkal múltuk felül ellenfelünket."

U16 | ÚJPESTI HALADÁS FC - HEGYVIDÉK UFC 2-4(0-2)

Gólszerzők: Laudán Csongor (2), László Lóránt, Kovács Máté

Kocsner László vezetőedző: "A hétközi időpont és a kulcsjátékosok hiánya ellenére is megőriztük a hibátlan mérleget, hála a saját és a 2006-os játékosok kiváló teljesítményének."

U17 | AIRNERGY FC - HEGYVIDÉK UFC 5-1(2-1)

Gólszerző: Kovács Máté

Kocsner László vezetőedző: "Folyamatos fejlődés és javuló játék jellemezte a teljesítményt, de a helyzetkihasználáson még javítani kell. Fiatalokkal teli tűzdelt csapatunk így is emelt fővel távozhatott a harctérről."

U19 | AIRNERGY FC - HEGYVIDÉK UFC 2-2(1-0)

Gólszerzők: Mészáros Bálint, Kolozsváry Bátor

Rácz Krisztián megbízott edző: "Egy jó csapat ellen taktikus játékkal, nagy akarat erővel, óriási küzdeni tudással és egy remek egyéni döntés miatt, amihez az egész csapat kellett megérdemelt pontot szereztünk."