Élet Csattogó Völgyben


Megkezdtük a felkészülést a jövő szezonra, ottalvós táborba indultunk hétfőn reggel Budapestről a célunk Verőce volt, vagyis azon belül Csattogó völgy, amely Magyarország egyik legszebb részén fekszik. Ám nem nézelődni jöttünk.

Első héten az U12-es és az U13-as csapatunk táborozik, aztán jön a váltás ugyanis következő héten már az U14 és az U15 fogja koptatni a völgyben lévő füves pályát.

A napi programunkhoz tartozik, hogy reggeli kakashangra ébredés után átmozgatjuk a merev ízületeket egy kis futással és erősítéssel, majd megyünk feltölteni a kiürült energia raktárakat. Ezután minden nap jön a házak "szépségversenye", a tízes osztályzat ritka állatfaj, de már ebben a táborban is sikerült egyszer megszerezni. A délelőtti és délutáni edzést az ebédszünet és a csendes pihenő szakítja el egymástól, hogy aztán délután vagy medencézéssel, vagy lábtengó bajnoksággal készülünk a vacsorára. Ha esetleg valamelyik magyar csapat a három nemzetközi kupasorozat bármelyikében megmérettetik, akkor innen szurkolunk nekik.

A hétfőtől szombat reggelig tartó tábor újonc táborozó csapata az U12, míg Balázs bá U13-as csapatának ez már a második "ottalvós" tábora. A gyerekekre nem lehet panasz eddig és jól érzik magukat, a végére talán a korán kelést is megszokják.

Ide jöttünk

Ide jöttünk

Reggeli mozgás fontos a nyújtás

Reggeli mozgás fontos a nyújtás

Edzésben

Edzésben

Néha azért fegyelmezni is kell

Néha azért fegyelmezni is kell

Lábtengó bajnokok

Lábtengó bajnokok